Fatoş Yağcı
Ben Zonguldak’ta doğdum. Çok küçük yaşta mutfağa girdik. Çok kalabalık bir ailem vardı ve çok yakın oturuyorduk. Özel günleri, bayramları, yılbaşı partilerini ailecek kutluyorduk. Bütün aile toplanınca 35-40 kişiyi buluyordu. Büyük masalar hazırlanıyordu ve çok özeniliyordu. Aile büyüklerimin de damak tadı çok gelişmişti. Anneannem mutfakta çok başarılıydı. Bizi de öyle yetiştirdiler. “Sen çocuksun bir şey yapma” demediler. Maydanoz doğramaktan başlattılar, bütün mutfak çalışmalarının içinde olduk. İlk denemelerimizde başarısız olduğumuzda bile çok büyük övgü ve destek gördük. Mesleğimi de bu yönde seçtim. Sevdiğim bir işi yapıyorum.
http://www.yemekevi.tv/Roportajlar/%E2%80%98SEVGIli-tarifler_2201.html
Ben Zonguldak’ta doğdum. Çok küçük yaşta mutfağa girdik. Çok kalabalık bir ailem vardı ve çok yakın oturuyorduk. Özel günleri, bayramları, yılbaşı partilerini ailecek kutluyorduk. Bütün aile toplanınca 35-40 kişiyi buluyordu. Büyük masalar hazırlanıyordu ve çok özeniliyordu. Aile büyüklerimin de damak tadı çok gelişmişti. Anneannem mutfakta çok başarılıydı. Bizi de öyle yetiştirdiler. “Sen çocuksun bir şey yapma” demediler. Maydanoz doğramaktan başlattılar, bütün mutfak çalışmalarının içinde olduk. İlk denemelerimizde başarısız olduğumuzda bile çok büyük övgü ve destek gördük. Mesleğimi de bu yönde seçtim. Sevdiğim bir işi yapıyorum.
http://www.yemekevi.tv/Roportajlar/%E2%80%98SEVGIli-tarifler_2201.html